Διδάσκεις αλλά δεν ξέρεις πόσα παίρνεις… – Ιδιαίτερα μαθήματα…

Διδάσκεις σε ιδιαίτερα μαθήματα αλλά δεν ξέρεις πόσα παίρνεις.

Κάθε εβδομάδα άλλα χρήματα από αυτά που υπολόγιζες, για να μην πω για τον μήνα ή για την χρονιά. Και στο τέλος δεν κάνεις καν τον κόπο να υπολογίσεις γιατί δε θέλεις να δεις πόσα έχασες…

Αν σε ρωτούσε κάποιος πόσα χρήματα παίρνεις τον μήνα τι θα απαντούσες;

Παράξενο δεν είναι; Ολοι οι μισθωτοί ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το ποσό του μισθού τους. Εσύ απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Και δε στο λέω για να σε κακοκαρδίσω αλλά για να δεις κατάματα τι σου συμβαίνει. Όλοι ξέρουμε ποιες είναι οι προκλήσεις στην παράδοση μαθημάτων κι όποιος είναι καθηγητής ή καθηγήτρια στην εξωσχολική διδακτική υποστήριξη αναγκάζεται να μάθει να διαχειρίζεται τα χρήματα του που ποτέ δεν ξέρει πόσα είναι.

Πώς θα πλανάρεις όμως το επαγγελματικό σου μέλλον; Μέχρι πότε θα είσαι στην αεβεβαιότητα και την κακοπληρωμή;

Σου έχω μια πρόσκληση!

Για την Παρασκευή 9/09 θα κάνουμε 10 με 13.00 μαζί όλο τον ετήσιο, μηνιαίο και εβδομαδιαίο σου προυπολογισμό. 

Θα δούμε τους μήνες που υπάρχουν οι αργίες και οι διακοπές πόσα χρήματα παίρνεις και χάνεις. 
Θα γράψουμε μαζί εκείνη την ώρα. 
Επίσης, θα δούμε ανά μαθητή που έχεις τώρα και με αυτούς που θα γραφτούν στα ιδιαίτερά σου πόσα δίδακτρα θα ζητήσεις και πόσα θα εισπράξεις. 

Όταν δουλεύεις τον χρόνο 8 μήνες ολόκληρους και από την αμοιβή σου χάνεις περίπου το 20% των χρημάτων σου από ακυρώσεις και από αδυναμία αναπλήρωσης πρέπει να δεις σοβαρά τι σου γίνεται.

Επειδή σχεδόν κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα σου έρχονται χρήματα στο χέρι επειδή άλλος σε πληρώνει με το μάθημα, άλλος με τη βδομάδα, άλλος με τον μήνα έχεις απίθανη ρευστότητα που άλλοι επαγγελματίες ή μισθωτοί δεν έχουν. 

Η ρευστότητα αυτή όμως σε κάνει να μην ξέρεις πόσα ήταν τελικά τα λεφτά που έπρεπε να εισπράξεις ανά πελάτη και ανά μήνα. Και τελικά πόσο αγόρασε την τάξη από εσένα ο πελάτης κι εσύ πιέστηκες να βγάλεις την ύλη με λιγότερη αμοιβή…

Για αυτό βάζουμε τάξη στα Οικονομικά σου αυτή την Παρασκευή στο πρωτοποριακό μου ονλάιν σεμινάριο Οικονομική Ευφυία για Εκπαιδευτικούς και υπολογίζουμε μαζί πόσο πρέπει να αυξήσεις τις τιμές σου για να βγαίνεις στις υποχρεώσεις σου εντάξει.

Επίσης, θα γράψουμε πώς θα δομήσεις τιμοκατάλογο για όλες τις τάξεις που διδάσκεις, για ιδιαίτερα ή γκρουπάκια, πώς μπορείς να φτιάξεις προσφορές για αδέρφια ή μαθητές με πολλές ώρες διδασκαλίας.

Θα πούμε επίσης πώς να μιλάς στους πελάτες από την αρχή της χρονιάς για τις ακυρώσεις και τις αναπληρώσεις.

Και θα σου προτείνω εναλλακτικά μαθήματα που μπορείς να διοργανώσεις ονλάιν ώστε να έχεις έξτρα εισόδημα όλη τη χρονιά αλλά και από μαθητές που δεν έχουν κάνει συμφωνία μαζί σου για όλη την τάξη.

Επίσης, κι άλλους τρόπους εύρεσης εισοδήματος όπου εξαργυρώνεις τα ταλέντα σου ως εκπαιδευτικός και ξεφεύγεις από το να αποζητάς το ταμείο ανεργίας ως σωτηρία.

Για όλα αυτά όπως συνήθως θα έχουμε: 

  • Live εισήγηση από εμένα ως Μέντορά σου 10.00 με 13.00 στο ΖΟΟΜ
  • Πλούσιο Υλικό σε pdf με Πίνακες και Τιμοκατάλογο για να συμπληρώσεις
  • Μαγνητοσκόπηση στη Βιντεοπλατφόρμα VIMEO
  • Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης και Ψηφιακό για το Linkedin
  • Δώρο Σεμινάριο Στοχοθεσίας και Networking

Όλα αυτά στην ανταγωνιστική τιμή των 35€

Μπες στο λινκ των events και θα το βρεις.

Γιατί να δεχτείς την πρόσκλησή μου;

Μόνο να σε ενδυναμώσω να ζητήσεις και να παίρνεις αλλά και να μην χάνεις από την “ανοργανωσιά” αυτό το 20% παραπάνω στα χρήματα που παίρνεις τώρα…. και να μην κάνεις αύξηση ποτέ για 30 χρόνια… τότε στα 5000€ που εισέπραττες τη χρονιά για παράδειγμα θα γίνουν τελικά συν 1000€ το χρόνο! Κι αυτό ισοδυναμεί τότε με 30.000 ευρώ μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής σου πορείας.

Αυτό θα πει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ!
Το έχεις;

Σε περιμένω!

Your Coach,

Σοφία Αβραμίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Subscribe error, please review your email address.

Close

You are now subscribed, thank you!

Close

There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

Close

Your message has been sent. We will get back to you soon!

Close